Sopivat työajat

Voit työskennellä kokopäiväisesti tai sovittaen työaikasi muihin menoihisi, esim. opiskeluusi.

Koulutus

Saat työhön tarvittavan koulutuksen. Opit taitoja, joita tulevaisuuden työnantajat varmasti arvostavat.

Jatkuva takuupalkka

Voit nostaa tulojasi merkittävästi omalla ahkeruudellasi ja saat aina varman takuupalkan.

Megakivaa!

Työskentely Megassa on huippua! Kyseessä on siisti sisätyö, jossa saat käyttää sekä suutasi että päätäsi. Helppokäyttöinen tietotekniikka tekee työstäsi höyhenen kevyttä ja kaupanteon synnyttämä onnistumisen tunne on verrattavissa vaikkapa maalinteon tai korttipelivoiton synnyttämään mielihyvään. Tässä työssä erittyy sopivasti adrenaliinia ja jokainen päivä on riittävän erilainen.

Opit Megassa taitoja, joista sinulle on varmasti hyötyä elämäsi eri vaiheissa. Työaikoihin voit vaikuttaa itse ja saat palkan kätevästi kahdesti kuussa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 16-vuoden ikää.

Maksamme jatkuvan takuupalkan tai kannustavan provision myyntitulostesi mukaan. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. Palkka kaksi kertaa kuukaudessa (7. ja 22. päivä).

Kompaktin kokoiset toimistomme ja välitön työilmapiirimme luovat viihtyvyyttä. Ihan Megaaaa!

 

Miten ammattijääkiekkoilijat pärjäävät haastavassa puhelinmyyntityössä – otimme selvää!

Vakituinen työpaikka tai osa-aikatyötä esim. opiskelijalle tai eläkeläiselle

Mega sopii työpaikaksi kokeneelle myynnin ammattilaiselle, nuorelle kannusten kerääjälle, uusia haasteita tai uraa etsivälle, lisäansioita haluavalle kuin opiskelijallekin. Voit työskennellä tilanteestasi riippuen kokopäiväisenä päivävuorossa tai osa-aikaisena iltaisin 1-6 iltana viikossa (lue lisää työtehtävistä ja työvuoroista). Mahdollisuus myös etä- ja hybridityöhön.

Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä, luotettavuutta ja kykyä tulla toimeen muiden ihmisten kanssa, sekä vähintään 16-vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle palkitsevan myyntityön mukavassa porukassa, laadukkaat tuotteet ja helppokäyttöiset työvälineet. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. Saat toki takuupalkan, vaikkei tulosta aina tulisikaan.

Toimimme 15 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Vi söker också svenskspråkiga försäljare, som även kan sälja på finska!

Millainen on huippumyyjä

Lue lisää

Lue lisää eri työvuoroista

Lue lisää

”Kun aloitin Megassa, ajattelin olevani vain ”läpikulkumatkalla” mutta toisin kävi ja kohta olen työskennellyt talossa 12 vuotta.

Pidän työni monipuolisuudesta eli siitä, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin eilinen. Lisäksi meillä on mukavat asiakkaat ja laadukkaat, harkitut myyntiartikkelit.

Mega on luotettava työnantaja, jossa sovitut asiat pitävät , eikä meillä tarvitse pohtia saako palkkansa oikein ja ajoissa, eikä myöskään sitä jatkuuko työt ensiviikolla, kuten monella muulla työnantajalla nykypäivänä täytyy.

Usein ennekkoluuloisesti kysytään että ”elääkö puhelinmyynnillä?” siihen olen tavannut vastata että olen sillä onnistunut elättämään itseni ja kaksi lasta.

-Suvi”

Kiinnostuitko?

Lähetä alla oleva työnhakulomake tai katso avoimet työpaikat.

Hae kesätöihin tästä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.