Lisätietoa työstä ja työvuoroista

Suoramarkkinointi Mega Oy on vuonna 1986 perustettu, Suomen johtava telemarkkinointiyritys. Kuulumme Alma Media –konsernissa Alma Talent -liiketoimintayksikköön. Tehtävänämme on auttaa eri alojen yrityksiä menestymään tuottamalla heille laadukasta myyntiä ja markkinointia sekä pitämällä heidät tilanteen tasalla tutkimalla markkinaa ja selvittämällä kuluttajien mieltymyksiä.

Lue lisää yrityksestä ja sen palveluista täältä.

Toimistomme sijaitsevat 15 eri paikkakunnalla hyvien liikenneyhteyksien varrella kaupunkien ydinkeskustoissa.

Päivävuoro

Päivävuoroissa yhteydenottomme kohdistuvat pääosin yritysten päättäjille.

Työaika: ma-pe 8.30-16.00

Palkkaus: Takuupalkka tai provisio myyntituloksen mukaan.

  • Provisiot vaihtelevat tuotteiden ja kampanjoiden vaativuuden mukaisesti. Emme käytä pisteitä, peruutusvaroja tms, joten tiedät tarkalleen tienestisi.

Työtehtävät: Erilaisten tuotteiden ja palveluiden markkinointi puhelimitse. Tuotteina mm. ammattilehdet, yrityskirjat ja sisältöpalvelut, mediamyynti, markkinatutkimukset, asiakaskäyntien sopimiset. Toimeksiannot vaihtelevat toimistoittain.

Sijainti: toimistomme sijaitsevat 15 paikkakunnalla

Kun aloitin Megassa, ajattelin olevani vain ”läpikulkumatkalla”, mutta
toisin kävi ja kohta olen työskennellyt talossa 12 vuotta.

Pidän työni monipuolisuudesta eli siitä, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin eilinen. Lisäksi meillä on mukavat asiakkaat ja laadukkaat, harkitut myyntiartikkelit.

Mega on luotettava työnantaja, jossa sovitut asiat pitävät, eikä meillä
tarvitse pohtia saako palkkansa oikein ja ajoissa. Eikä myöskään sitä
jatkuuko työt ensiviikolla, kuten monella muulla työnantajalla
nykypäivänä täytyy.

Usein ennakkoluuloisesti kysytään, että ”elääkö” puhelinmyynnillä? Siihen
olen tavannut vastata, että olen sillä onnistunut elättämään itseni ja
kaksi lasta.

-Suvi

Iltavuoro

Iltaryhmässämme voit työskennellä omien menojesi mukaan arki-iltaisin ja lauantaisin.

Työaika: ma-pe 16.10-20.40, lauantaisin 11.00-17.00.

Palkkaus: Takuupalkka tai provisio myyntituloksen mukaan.

Provisiot vaihtelevat tuotteiden ja kampanjoiden vaativuuden mukaisesti. Emme käytä pisteitä, peruutusvaroja tms, joten tiedät tarkalleen tienestisi.

Työvuorot: Varaa työvuorot aina viikoksi kerrallaan, 1-6 työvuoroa/ vko.

  • Voit pitää taukoa esim. koeviikon tai lomamatkan aikana. Palkan saat kaksi kertaa kuukaudessa, aina kun olet tehnyt jakson aikana vähintään 6 työvuoroa.

 

Työtehtävät yleisesti: Tehtävänäsi on markkinoida puhelimitse erilaisia tuotteita ja palveluita niitä tarvitseville ihmisille; mm. lehtitilauksia, järjestöjäsenyyksiä, ravintolisiä, sähkösopimuksia jne. Monissa toimeksiannoissa sovitaan asiakastapaamisia asiantuntijoille tai selvitetään olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyyttä ja tulevia tarpeita.

Markkinoitavat tuotteet ja palvelut ovat useimmiten asiakkaille tuttuja, tulevat tarpeeseen ja tarjouksetkin ovat edullisia, joten työssä onnistuminen on todennäköistä vasta-alkajallekin. Kokemuksen ja kehittymisen kautta voit nostaa tulojasi vielä ylemmäs.

Tehtävät ja toimeksiannot vaihtelevat. Koulutamme sinut työhön ja jokaiseen projektiin huolellisesti. Työvälineinäsi on helppokäyttöinen tietokonejärjestelmä, luurikuulokkeet ja oma äänesi.

Iltaryhmissämme työskentelee ihmisiä eri aloilta ja eri elämän tilanteista. Suuri osa on lisäansioita hakevia opiskelijoita, joten ryhmän yleisfiilis on nuorekas ja energinen.

Mega työpaikkana on minulle kaikista parhain vaihtoehto. Joustavien työaikojen, rennon ilmapiirin, siistien työtilojen sekä loogisten spiikkien lisäksi työ on mukavaa. Ei liian raskasta eikä myöskään kuormittavaa.

Soittojärjestelmä on looginen ja opin työni nopeasti! Selkeiden kampanjoiden ansioista minä ja asiakas ollaan täysin perillä tarjottavasta tuotteesta. Hyvän asiakaspalvelun tuomalla luottamuksella kauppoja myös syntyy. Palkkakin on hyvä suhteessa myyntien määrään.

Parasta silti on se, että työ ei ole tylsää. Jokaiseen päivään sisältyy jotain uutta. Megalla työskentely on kaikinpuolin laadukasta ja virkistävää.

Nina 17 v, opiskelija