Päivävuoro

Ammattilaiselta ammattilaiselle

Päivävuoroissa markkinointimme kohdistuu pääosin yrityksille. Myymme mm. palveluita yrityksille, ammattilehtiä, laki- ja yrityskirjallisuutta sekä mediatilaa. Lisäksi buukkaamme käyntejä asiantuntijoille, teemme asiakaskartoituksia, kutsumme ihmisiä koulutuksiin jne.

Joitakin kotitalouksille suunnattuja kampanjoita soitamme myös päiväsaikaan.

Päivävuorossa työntekijät työskentelevät yleensä kokoaikaisesti. Suuri osa myyjistämme on kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Päivävuorossa työt alkavat arkisin klo 8.30 ja loppuvat klo 16.00.

Olen työskennellyt Megassa jo toista kymmentä vuotta. Tarkoitukseni oli ensin vain kokeilla, mutta tästä kokeilusta tulikin yllättäen elämäntyö. Työ on selvästi aikaisempia töitäni rennompaa ja mukavampaa, työkaverit ovat kivoja ja työajat parhaasta päästä.

– Kirsti

Iltavuoro

Energiaa ja monipuolista osaamista

Iltaryhmissämme markkinoimme monenlaisia tuotteita: mm. ammattilehtiä ja kirjoja, harrastelehtiä, järjestöjäsenyyksiä, sanomalehtiä, kerhoja ja sarjoja, maksu-tv -palveluita, sähköä, ravintolisiä jne. Myyjät keskittyvät kuitenkin aina vain yhteen tuotteeseen kerrallaan.

Iltavuoron kampanjat ovat useimmiten suoraviivaisia, joten vasta-alkajankin on helppoa päästä työhön kiinni.

 

Iltavuoro sopii myös opiskelijoille!

Tyypillinen iltatyöntekijämme on parikymppinen opiskelija, joka opiskelunsa ohessa tekee muutaman työillan viikossa. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät ”keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin ja toisen tällöin oman elämäntilanteensa mukaan

Työajat ovat arkisin 16.10-20.40 ja lauantaisin 11.00-17.00. Työvuorot on mahdollista varata 2 viikkoa etukäteen.

Jos vertaan Megalla työskentelyä muihin puhelinmyyntifirmoihin, joissa olen ennen Megalla aloittamista työskennellyt, niin suurimpana erona näen palkan. Ei yllätyksiä palkkapäivinä, vaan raha tilille tulee aina ajallaan ja sentilleen oikein myyntieni mukaan. Kohderyhmät on fiksuja, niin että tuote ja asiakkaat kohtaavat ja kauppoja syntyy. Tilauksia tehdessä myynti on aina asiakasystävällistä, meidän tulee kertoa aina ostavalle asiakkaalle tilaukseen liittyvät ehdot, niin että hän on niistä varmasti perillä. Kaupan jälkeen tulee hyvä mieli, kun tietää, ettei asiakas tunne itseään huijatuksi. Omaa työskentelyäni helpottaa se, että voin valita vuoroni itse.

 – Minttu, opiskelija, työskennellyt Megassa 2 vuotta

Avoimet työpaikat

Katso paikkakuntakohtaiset avoimet työtehtävät

Lue lisää

Avoin työhakemus

Lähetä meille avoin työhakemus

Lue lisää