Kysyvä ei tieltä eksy

Vastaako tuotteenne ja palvelunne asiakkaan muuttuvia odotuksia ja kehittyviä tarpeita?

Löydä tarvitsemasi vastaukset, kehityskohteet, asiakkaiden tarpeet ja ostopotentiaali laadukkaan puhelinkyselyn avulla. Saatat saada yllättävää tietoa tai vastauksia asioihin, joita et olisi osannut edes kysyä.

Voimme tehdä kyselyn, markkinatutkimuksen tai kartoituksen haluamallasi tavalla ja laajuudella. Laadukas toimintatapamme, tehokas organisaatiomme sekä palveleva ja ammattimainen asenteemme varmistavat kustannustehokkaan, luotettavan ja hyödyllisen lopputuloksen.

Kysellessä ja kartoittaessa tarvitaan myös myyntitaitoja, jotta asiakkaat kokevat vastaamisen tarpeelliseksi ja vaivattomaksi. Me tiedämme miten asiakkaat tavoitetaan tehokkaasti, vastausprosentti saadaan korkeaksi ja tieto kerättyä luotettavasti.

Tutkimushaastatteluyksikkömme palvelee sinua tarpeidesi mukaisesti. Saat tarvittavat tiedot haluamassasi muodossa, koostettuina ja asiakaskohtaisesti, jopa reaaliajassa. Näin voimme reagoida tulleisiin, ehkä yllättäviinkin vastauksiin nopeasti ja kehittää kyselyn kulmaa oikeanlaiseksi ja entistäkin tehokkaammaksi.

Varmistamme, että jokaisesta keskustelusta jää positiivinen kuva yrityksestänne ja asiakkaalle hyvä mieli.

 

Nykyisessä vaihtoehtojen viidakossa asiakasuskollisuuden ylläpitäminen vaatii jatkuvaa hereillä oloa ja aktiivista palvelun kehittämistä jatkuvasti kehittyvien tarpeiden mukaisesti.

Markkinatutkimukset ja puhelinhaastattelut

  • Markkina- ja markkinointitutkimushaastattelut
  • Ostopotentiaalikartoitukset
  • Asiakastyytyväisyys- ja mielipidekyselyt

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan erilaisista mahdollisuuksista.