Telemarkkinointi tuo tehoa asiakashankintaan!

Anna myyntisi osaaviin käsiin.

Telemarkkinoinnilla tavoitat suuriakin asiakasmääriä tehokkaasti, räätälöidyllä viestillä ja henkilökohtaisesti palvellen.

Teemme telemarkkinointia sekä B2B- että B2C-segmenteille monille eri toimialoille yli 300 myyjän voimin. Kuukausittain soitamme n. miljoona myyntipuhelua. Prosessimme ovat hiottuja ja ammattimaisia; käytössämme ovat alan parhaat työvälineet, osaavat myyjät ja valmentajat. Toiminta on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja pitkäjänteistä.

Osaavien myyjiemme joukosta voimme valita kampanjaasi sopivimmat tekijät ja kouluttaa heidät aina erikseen yhdessä sovitulla mallilla perehtyen ja perusteellisesti.

Kehittyneet soittojärjestelmämme takaavat telemarkkinoinnin tehokkuuden ja tarkan informaation keräämisen toivomallasi tavalla. Asiakastiedot saadaan siirrettyä halutessasi suoraan omiin järjestelmiisi, ja sinulla on mahdollista seurata tulosten kehittymistä jopa reaaliaikaisesti. Toimimme aina hyviä markkinointitapoja noudattaen.

Tallennamme jokaisen myyntikeskustelun laadunvalvontaa varten. Voimme aloittaa yhteistyön helposti pilottijaksolla ja päättää laajemmasta yhteistyöstä, kun tuloksia on nähty.

Myyntipalvelut

  • Tilaus-, jäsen-, sopimus- ja asiakashankinta
  • Mediatilan myynti
  • Palveluiden ja kokonaisratkaisujen myynti

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan telemarkkinoinnin erilaisista mahdollisuuksista.