Suoramarkkinointi MEGA Oy

Luotettava ja laadukas kumppani

Suoramarkkinointi Mega on v. 1986 perustettu, telemarkkinoinnin alati kehittyvä pioneeri. Toimimme Suomessa 15 paikkakunnalla.

Teemme vuosittain yli 5 miljoonaa asiakaskontaktia useiden toimeksiantajien lukuun monilta eri toimialoilta.

Prosessimme ovat hiottuja ja ammattimaisia. Käytössämme ovat alan parhaat työvälineet, osaavat myyjät ja valmentajat,  mm. dokumentoitu 7 -portainen koulutusohjelma ja PELTO – johtamismalli. Toiminta on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja luotettavaa.

Kehittyneet soittojärjestelmämme takaavat tehokkuuden ja tarkan informaation keräämisen toivomallanne tavalla. Asiakastiedot saadaan siirrettyä halutessanne suoraan omiin järjestelmiinne ja Teillä on mahdollista seurata tulosten kehittymistä reaaliaikaisesti.

 

Kuulumme Alma Media -konserniin

Kuulumme vahvasti kehittyvän Alma Media Oyj -konsernin Alma Talent -liiketoimintayksikköön. Alma Talent on monipuolinen mediaperhe, laaja-alainen tietopalvelu, tehokas liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä. Toiminta on monikanavaista ja kansainvälistä: päätuotteita ovat lehdet, kirjat, verkkopalvelut, tapahtumat ja koulutukset.

Alma Talentiin voi tutustua osoitteessa: www.almatalent.fi

Tutustu palveluihin!

Olemme erikoistuneet tulokselliseen myyntityöhön. Ammattitaitomme takaavat tuhannet projektit sekä b2b- että kuluttajasektoreille. Lue lisää tästä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voimme palvella teitä parhaiten.