Etätyö - Megassa voit nyt työskennellä myös etänä!

Toimintamme laajentuessa palkkaamme nyt uusia myynnin ammattilaisia tai sellaiseksi aikovia.

Tehtäväsi on markkinoida puhelimitse laadukkaiden toimeksiantajiemme tuotteita ja palveluita valittuihin kohderyhmiin. Voit tehdä työtä kokopäiväisesti (35 h/vko) tai osa-aikaisesti tilanteesi mukaan.

Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä annamme työhön tarvittavan koulutuksen. Tärkeintä on kykysi vastuulliseen ja omatoimiseen työskentelyyn sekä halusi kehittyä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kieltä ja tietokoneen käytön perusteiden hallintaa. Jos nautit itsenäisestä työstä ilman työmatkoja, voi tässä voi olla sinulle huippumahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mukavan työn, laadukkaat myyntiartikkelit, jatkuvan taustatuen, helppokäyttöiset työvälineet sekä mahdollisuuden hyviin ansioihin (jatkuva takuupalkka/provisio).

 

kotoa käsin työskentelyyn tarvitset:  

  • Kykyä ja halua itseohjautuvaan työhön 
  • Rauhallisen työskentelytilan
  • Nettiyhteyden ja oman tietokoneen (yrityksen laitteita saatavilla rajoitetusti) 

Sopivat työajat

Voit työskennellä kokopäiväisesti tai sovittaen työaikasi muihin menoihisi, esim. opiskeluusi.

Koulutus

Saat työhön tarvittavan koulutuksen. Opit taitoja, joita tulevaisuuden työnantajat varmasti arvostavat.

Jatkuva takuupalkka

Voit nostaa tulojasi merkittävästi omalla ahkeruudellasi ja saat aina varman takuupalkan.

Megakivaa!

Työskentely Megassa on huippua! Kyseessä on siisti sisätyö, jossa saat käyttää sekä suutasi että päätäsi. Helppokäyttöinen tietotekniikka tekee työstäsi höyhenen kevyttä ja kaupanteon synnyttämä onnistumisen tunne on verrattavissa vaikkapa maalinteon tai korttipelivoiton synnyttämään mielihyvään. Tässä työssä erittyy sopivasti adrenaliinia ja jokainen päivä on riittävän erilainen.

Opit Megassa taitoja, joista sinulle on varmasti hyötyä elämäsi eri vaiheissa. Työaikoihin voit vaikuttaa itse ja saat palkan kätevästi kahdesti kuussa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 16-vuoden ikää.

Maksamme jatkuvan takuupalkan tai kannustavan provision myyntitulostesi mukaan. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. Palkka kaksi kertaa kuukaudessa (7. ja 22. päivä).

Kompaktin kokoiset toimistomme ja välitön työilmapiirimme luovat viihtyvyyttä. Ihan Megaaaa!

Millainen on huippumyyjä

Lue lisää

Lue lisää eri työvuoroista

Lue lisää

Kiinnostuitko? Hae nyt alla olevalla lomakkeella!

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.