Asiakasneuvottelija B2B-myyntiin

Haemme nyt ASIAKASNEUVOTTELIJAA B2B-myyntiin

Haemme Ylivieskan yritysmyyntitiimiimme vahvistuksia: tarjoamme kokeneelle myynnin ammattilaiselle haastavan ja palkitsevan työn, hyvät työvälineet, laadukkaan tuotteen, kilpailukykyisen palkan sekä loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaisena! Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotetta ja palvelua yrityksille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Edellytämme aiempaa puhelinmyyntikokemusta, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Annamme työhön tarvittavan koulutuksen ja kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Kokoaikaisille työntekijöille takaamme vähintään 9€/h takuutuntipalkan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mahdollisuus myös etätyöhön / hybridiin.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.00 myyntipäällikkö Ari-Pekka Jaakola, puh. 050 345 1815. Voit lähettää myös alla olevan työhakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.