Asiakasneuvottelija, ILTAVUORO HE2

Haemme nyt asiakasneuvottelijoita Kampin toimistoomme.

Tarjoamme osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen. Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua, mutta myös opiskelujen ohessa kartuttamaan opiskelubudjettia. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät ”keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Toimistomme sijaitsee Kampissa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten työmatkojen sujuvuudesta ei tarvitse huolehtia.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Nico Hoogers, puh. 050 476 7201. Voit myös lähettää alla olevan työnhakulomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä.