Myyntipäällikkö, PÄIVÄVUORO Ri1

Haemme nyt Riihimäen toimistoomme 

PÄIVÄVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Vastaat Riihimäen päivävuorosta kokonaisvaltaisesti ja keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, motivointi, rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät vaihtelevien myyntikampanjoiden parissa. Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi sekä näytät esimerkilläsi kuinka helppoa puhelinmyynti on!

Riihimäen toimistolla myydään mm. lehtiä, liittojen jäsenyyksiä. Pääasiallinen kohderyhmä on B2C. 

Jos olet vastuuntuntoinen ja valmis laittamaan itsesi peliin, voit olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa. Tärkeimpiä ominaisuuksia on asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä myynnissä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita. Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti eikä sormesi mene suuhun tietotekniikan kanssa! 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan työn kannustavassa työympäristössä, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut. Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös jatkossa!  Työ myyntipäällikön roolissa alkaa sovitusti. 

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju, puh. 040 647 3920. 

Lähetä hakemus sekä CV:si perjantaina 31.3.2023 mennessä: janette.mansikkaharju@sm-mega.fi

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!