Huippumyyjä, MYYNTIRYHMÄ

Haemme nyt Kampin toimistollemme kahta

AMMATTIMAISTA PUHELINMYYJÄÄ

Vahvistamaan Alma Talentin ammattilehtien myyntiryhmää.

Oletko myyntitykki, joka on kannuksensa ansainnut ja kyntensä jo näyttänyt? Jos neuvottelet luontevasti yrityspäättäjien kanssa, tarjoat rohkeasti ratkaisuja ja haluat tehdä tulosta, voit olla etsimämme tyyppi.

Työssäsi kontaktoit Alma Talentin tarkasti valikoitujen asiakaskohderyhmien päättäjiä ja tarjoat heille sekä henkilökohtaisia että yritysten menestystä tukevia tuotteita ja verkkopalveluja, mm. Kauppalehteä, Talouselämää ja Tekniikka&Taloutta.

Ratkaisukeskeisyys, luotettavuus ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen ovat avainasioita työssä onnistumiselle. Haluat luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita ja tuottaa asiakkaalle ja toimeksiantajalle lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle palkitsevan ja innostavan vakituisen päivätyön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittymään edelleen. Maksamme pohjapalkan ja myynneistäsi reilun provision.

Myös etä-/ hybridityö on lähijakson jälkeen mahdollista.

Soita ja kysy lisää: myyntipäällikkö Merja Ketonen puh. 045 7731 3601 (ma-pe klo 9-16) tai lähetä hakemuksesi torstaina 9.3.2023 mennessä: merja.ketonen@sm-mega.fi, otsikolla MYYNTIRYHMÄ ja oma nimesi.