Asiakasneuvottelija, PÄIVÄ- JA ILTAVUORO

Puhelinmyyntikin voi olla mukava työ, kun sen tekee fiksuilla tuotteilla, valikoidulla kohderyhmällä ja rehellisesti.

Haemme asiakasneuvottelijoita kokopäivätyötä tai osa-aikatyöhön Ylivieskaan.

Voit työskennellä päiväryhmässämme; ma-pe 8.30-16.00 joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti elämäntilanteesta riippuen. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa klo 16.00-20.30 (4,5h/ilta). Osa-aikainen iltatyö sopii erittäin hyvin esim. nuorille ja opiskelijoille, sekä eläkeläisille tai lisäansioita haluaville.

Vaihtelevat ja monipuoliset toimeksiantomme, reilu meininki sekä itsenäinen toimenkuva mukavassa työporukassa viihtyisissä toimitiloissa takaavat mielenkiintoisen tehtävän ja hyvät menestymisen mahdollisuudet niin kokeneelle myynnin ammattilaiselle kuin vasta-alkajallekin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta luontevaa keskustelutaitoa, sujuvaa suomen kieltä, luotettavuutta, myyntihenkisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti ryhmässä sekä vähintään 16 vuoden ikää. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään yli 30 vuoden kokemuksella.

Miksi töihin juuri Megalle?

– Maksamme selkeän provision jokaisesta tilauksesta, ei pisteytyksiä tai monimutkaisia palkanlaskukaavoja.

– Ei peruutusvaraa.

– Maksamme takuutuntipalkan 9 e/h tai kannustavan provision.

– Palkka kaksi kertaa kuukaudessa (7. ja 22.päivä).

– Yksi tuote / kampanja kerrallaan valikoituun kohderyhmään.

– Tunnetut, luotettavat toimeksiantajat ja laadukkaat tuotteet.

– Hyvä ja kannustava työilmapiiri.

– Mahdollisuus myös etätyöhön/hybridiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme työstä mielellämme lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ari-Pekka Jaakola, puh. 050 345 1815. Voit myös lähettää alla olevan työnhakulomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.