Kenttämyyjiä, Ou

Kenttämyyjiä Ouluun!

Olet osa myyntihenkistä myyntitiimiä, jossa tehtäväsi on markkinoida ja myydä toimeksiantajiemme tuotteita vaihtelevissa myyntipisteissä (kauppakeskukset, messut jne). Kenttämyyjänä otat kontaktia suureen joukkoon ihmisiä ja toteutat aktiivisesti myyntiä ja markkinointia iloisella ja palvelualttiilla asenteella.

Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelukokemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä annamme työhön tarvittavan koulutuksen. Tärkeintä on kykysi vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä halusi kehittyä. Työskentely vaatii hyvää suomenkielentaitoa.

Jos tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen, omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen ja sinulta löytyy sanavalmiutta, voi tässä voi olla sinulle huippumahdollisuus!

Tarjoamme sinulle mukavan työn ihmisten parissa, laadukkaat myyntiartikkelit, sekä selkeän ja kannustavan palkkauksen (tuntipalkka + provisio).

Työpäivät ja -ajat vaihtelevat tapahtumakohtaisesti, normaalisti arkisin klo 10-19 ja viikonloppuisin klo 10-18. Työaika sopimuksen mukaan 0-20h viikoittain ja voit vaikuttaa itse työpäiviin ja -aikaan.

Mahdollisuus myös lisätunteihin puhelinmyyntitiimissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluejohtaja Maria Ranta, puh. 044 434 7502.

Lähetä kuvallinen hakemus ja CV otsikolla ”Kenttämyyjä, Oulu” to 28.4.2022 mennessä osoitteeseen: maria.ranta@sm-mega.fi

Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.