Myyntipäällikkö, PÄIVÄVUORO Jy1

Haemme nyt Jyväskylän toimistoomme

PÄIVÄVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Nykyisen myyntipäällikön jäädessä eläkkeelle etsimme hänelle jatkajaa. Työ myyntipäällikön roolissa alkaa 1.4.2022, mutta koulutusjakso aloitetaan aiemmin.

Vastaat Jyväskylän päivävuorosta kokonaisvaltaisesti ja keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, motivointi, rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät vaihtelevien myyntikampanjoiden parissa. Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi sekä näytät esimerkilläsi kuinka helppoa puhelinmyynti on!

Jyväskylän toimistolla myydään mm. lehtiä, ravintolisiä, liittojen jäsenyyksiä ja sähköä, lisäksi tehdään asiakas buukkauksia. Pääasiallinen kohderyhmä on B2C.

Jos olet vastuuntuntoinen ja valmis laittamaan itsesi peliin, voit olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa. Tärkeimpiä ominaisuuksia on asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä myynnissä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita. Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti eikä sormesi mene suuhun tietotekniikan kanssa!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan työn kannustavassa työympäristössä, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut. Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös jatkossa!

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju, puh. 040 647 3920.

Lähetä hakemus sekä CV:si sunnuntaina 27.2.2022 mennessä: janette.mansikkaharju@sm-mega.fi

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!