Telefonförseljare Jy1

Svenskspråkigt försäljningsteam inom telemarketing!

Vi söker svenskspråkiga försäljare som säljer olika kända svenska och finska produkter. Du skall vara social, utåtriktad, ha drive och vara sugen på att lära dig nytt. Du skall kunna sälja också på finska.

Din bakgrund och skolning/utbildning är inte det viktigaste, vi skolar våra försäljare. Det viktigaste är att du vill lära dig, och att du inte ger upp lätt. Med en positiv och målmedveten attityd kommer du långt, vi hjälper dig med resten. Utbildning på finska.

Vi erbjuder fast anställning, du kan jobba dags- eller kvällstur. Vi har garantilön och ett nytt modernt ringsystem.

Vänta inte, kontakta genast!

För mera information, ring till Tapio Räty tel. 045 7731 3752.

Du kan också skicka in en jobbansökan via länken nedan, så kontaktar vi dig.