Asiakasneuvottelija, ILTAVUORO

PALKKAAMME ASIAKASNEUVOTTELIJOITA UUSIIN KAMPANJOIHIN!

Tarjoamme osa-aikatyötä mukavassa ja kannustavassa työympäristössä, jossa tehdään töitä hyvässä hengessä.

Olemme toimineet Raahessa jo vuodesta 2005 alkaen. Toimipisteemme sijaitsee aivan Raahen ydinkeskustassa viihtyisissä toimitiloissa. Myyntituotteitamme ovat mm. maakunta- ja paikallislehdet valikoiduille kohderyhmille. Tehtävässä onnistumiseen et tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta, vaan innostunut asenne ja oppimisen halu riittävät mainiosti hyvään alkuun.

Iltavuorossa työskennellään joustavasti arkisin klo 14-20.30 ja lauantaisin klo 11-17. Työvuoron pituus on 4,5h-6,5h valintasi mukaan ja työiltasi voit valita hyvin pitkälle itse. Myös etä-/ hybridityömahdollisuus.

Palkkauksena on kannustavat provisiot, joihin pystyt työskentelylläsi vaikuttamaan. Maksamme aina kuitenkin vähintään takuutuntipalkan. Mikäli olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan, tämä on mahtava mahdollisuus sinulle!

Tutustu, kokeile ja ylläty!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin myyntipäällikkö Emmi Vares, puh. 045 7731 3636. Voit lähettää myös alla oleva hakemuksen, niin olemme yhteydessä sinuun.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.