Asiakasneuvottelija, PÄIVÄVUORO

Haemme Raahen Megatiimiimme vahvistuksia: kokeneelle myynnin taitajalle tarjoamme haastavan työn, hyvät työvälineet, monipuoliset myyntiartikkelit sekä kilpailukykyisen palkan, mutta aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi! Tehtävänäsi on myydä puhelimitse mm. ammatti- ja paikallislehtiä valikoiduille kohderyhmille.

Tarjoamme siistiä sisätyötä viihtyisissä tiloissa aivan Raahen keskustassa. Megalla on positiivinen työilmapiiri, nykyaikaiset työvälineet ja kannustava palkkaus. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Kokoaikaisille työntekijöille takaamme vähintään 9€/h takuutuntipalkan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

HUOM! Meillä on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti esimerkiksi toisen työn tai opiskelun ohella! Myös etä-/ hybridityömahdollisuus.

Tutustu, kokeile ja ylläty!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16.30 myyntipäällikkö Meri Ylipahkala puh. 045 7731 3636.

Soita, niin sovitaan haastatteluaika. Voit lähettää myös alla olevan työhakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.