Asiakasneuvottelija, YRITYSMYYNTI La1

Haemme Lahden Megatiimiimme yritysmyyntiin vahvistuksia: kokeneelle myynnin taitajalle tarjoamme haastavan työn, hyvät työvälineet, monipuoliset myyntiartikkelit sekä kilpailukykyisen palkan. Tehtävänäsi on myydä puhelimitse erilaisia tuotteita tai palveluita ja buukata tapaamisia asiantuntijoille.

Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus. Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Kokoaikaisille työntekijöille takaamme vähintään 9€/h takuutuntipalkan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Megalla on positiivinen työilmapiiri ja viihtyisät työtilat aivan Lahden ydinkeskustassa. Liity joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marja Hugg, puh. 045 7731 3667. Voit lähettää myös alla olevan työhakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.