Myyntipäällikkö Fo1

Haemme nyt Forssaan energistä

myyntipäällikköä/ tiiminvetäjää

Toimit kannustavana ja ohjaavana esimiehenä tulosnälkäiselle myyntitiimille. Vastaat, että toiminnan laatu ja tulokset ovat huippuluokkaa. Osallistut myös itse myyntityöhön.

Parhaiten onnistut tehtävässä, jos olet luonteeltasi pitkäjänteinen ja ratkaisukykyinen, osaat kommunikoida hyvin eri suuntiin sekä pitää useita lankoja käsissäsi. Olet eteenpäin vievä, luotettava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Säilytät viileytesi myös tiukoissa tilanteissa.

Toivomme myös, että sinulla on menestyksekästä myynti- tai markkinointikokemusta, hallitset tietotekniikan kelvollisesti sekä kirjoitat sujuvasti. Aiemmasta esimieskokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeämpää on, että olet oikeanlainen persoona.

Tarjoamme sinulle sopivasti haastavan ja palkitsevan työn mukavassa työporukassa, mahdollisuuden vaikuttaa asioihin, osallistua päätöksen tekoon ja samalla kasvattaa osaamistasi. Tässä huippupaikka ja mukava työ sinulle, joka uskot, että sinusta on enempäänkin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa Merja Rauta puh. 0400 771865. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Cv:n kera pe 20.5.2022 mennessä merja.rauta@sm-mega.fi

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!