Asiakasneuvottelija B2B-myyntiin, PÄIVÄVUORO Ou1 » Suoramarkkinointi Mega Oy

Asiakasneuvottelija B2B-myyntiin, PÄIVÄVUORO Ou1

Haemme Oulun Megatiimiimme vahvistusta: tarjoamme kokeneelle myynnin ammattilaiselle haastavan työn, hyvät työvälineet, laadukkaan tuotteen, kilpailukykyisen palkan sekä loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaisena! Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotetta ja palvelua yrityksille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Edellytämme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Annamme työhön tarvittavan koulutuksen ja kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Kokoaikaisille työntekijöille takaamme vähintään 9€/h takuutuntipalkan. Keskituntiansio b2b-myynnissä 17e/h. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee historiallisessa ja valoisassa rakennuksessa aivan Oulun ytimessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.00 myyntipäällikkö Virpi Järvelä, puh. 045 7731 3859. Voit lähettää myös työhakemuksen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.