Asiakasneuvottelija B2B-myyntiin, PÄIVÄVUORO Ou1

Haemme Oulun yritysmyyntitiimiimme vahvistuksia: tarjoamme kokeneelle myynnin ammattilaiselle haastavan ja palkitsevan työn, hyvät työvälineet, laadukkaan tuotteen, kilpailukykyisen palkan sekä loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaisena! Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotetta ja palvelua yrityksille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Edellytämme aiempaa kokemusta telemarkkinoinnista, myyntihenkisyyttä, positiivista asennetta sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Annamme työhön tarvittavan koulutuksen ja kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Kokoaikaisille työntekijöille takaamme vähintään 9€/h takuutuntipalkan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee historiallisessa ja valoisassa rakennuksessa aivan Oulun ytimessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.00 myyntipäällikkö Virpi Järvelä, puh. 045 7731 3859.

Voit lähettää myös työhakemuksen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.