B-to-B Myyntineuvottelija, PÄIVÄVUORO He3

Haemme Megan KAMPIN toimistolle Alma Talent -myyntiryhmään kokenutta ja myyntityössä jo aiemmin ansioitunutta

B-to-B MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tehtäväsi on markkinoida puhelimitse Alma Talent- tuotteita ja kehittyviä verkkopalveluita niitä tarvitseville ammattilaisille mm. Kauppalehti, Talouselämä, Arvopaperi. Myyntiryhmä toimii yhteistyössä Alma Talentin myyntijohdon, tuotekehityksen ja sisällöntuotannon kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan bisnesmaailmaan ja mahdollisuuden kehittää neuvottelutaitojasi aktiivisen ryhmän ja osaavien asiakkaiden parissa. Lisäksi tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja menestyvälle myös etenemismahdollisuudet Alma Media -konsernissa.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Jos olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan sekä taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Maksamme pohjapalkkana 10€/h ja tämän lisäksi myyntituloksiin pohjautuvat provisiot. Työsuhde on vakituinen, työaika on ma–pe klo 8.30–16.00.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Merja Ketonen puh. 045 7731 3601. Hakemukset tiistaina 29.9.2020 mennessä osoitteeseen: merja.ketonen@sm-mega.fi, otsikolla MYYNTITIIMI, hakemus, oma nimi.