Asiakasneuvottelija, PÄIVÄVUORO ka

Haemme nyt energisiä ja tulosnälkäisiä

ASIAKASNEUVOTTELIJOITA

päivävuoroon myymään puhelimitse Helenin sähkösopimuksia.

Meillä on mahdollista työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti arkisin klo 8.30-16.00.

Toivomme sinulta selkeää suomen kielen taitoa, pitkäjänteisyyttä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä halua tehdä sosiaalista toimistotyötä, jossa omalla panoksellasi voit vaikuttaa ansioihisi.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä tai telemarkkinoinnista on avuksi, mutta et sitä välttämättä tarvitse, sillä annamme työhön tarvittavan koulutuksen. Tarjoamme sinulle hyvän ja palkitsevan työn luotettavan työnantajan palveluksessa mukavassa työporukassa, laadukkaat myyntiartikkelit sekä säännöllisen, tulostesi mukaisen palkan kaksi kertaa kuukaudessa. Päivävuorossa maksamme kokoaikaisille turvaksi vähintään 9€/h takuupalkan.

Kiinnostuitko?  

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, myyntipäällikkö Satu Juslin puh. 045 7731 3849.

Voit täyttää myös alla olevan hakemuslomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä.