Myyntipäällikkö, ILTAVUORO yv » Suoramarkkinointi Mega Oy

Myyntipäällikkö, ILTAVUORO yv

Haemme nyt Ylivieskan toimistoomme

ILTAVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Nyt on jollekulle tarjolla huippumahdollisuus kerätä kannuksia ja hankkia mahtavaa työkokemusta esim. opiskelujen ohessa ja saada samalla täyden päivätyön palkka osa-aikatyössä! Työ sopii myös sinulle, joka arvostat vapaa-aikaa päivisin tai haluat nukkua pitkään.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät myyntikampanjoiden parissa. Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan ja pidät huolta ryhmäsi tuloskunnosta.

Jos olet vastuuntuntoinen ja valmis laittamaan itsesi peliin, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa, mutta mikään niistä ei ole välttämättömiä. Tärkeimpänä näemme kuitenkin asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita. Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti eikä sormesi mene suuhun tietotekniikankaan kanssa. Tulet hyvin toimeen nuorekkaassa ja energisessä ympäristössä.

Tarjoamme Sinulle loistavan tilaisuuden saada esimiestyökokemusta, monipuolisen ja palkitsevan työn, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut.

Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös talon sisällä jatkossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 Maria Ranta puh. 044 434 7502.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV:si su 26.1.2020 mennessä maria.ranta@sm-mega.fi

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!