Myyntipäällikkö, PÄIVÄVUORO

 

Haemme nyt Lohjalle MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan päivävuoron myyntitiimistä. Tehtäviisi kuuluvat mm. työntekijöiden rekrytointi, valmennus ja motivointi, työvuorojen jakaminen ja tulosten raportointi. Osallistut myös aktiivisesti myyntikampanjoiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Ennen kaikkea tavoitteenasi on luotsata tiimisi hyviin myyntituloksiin.

Aikaisempi kokemus telemarkkinoinnista tai asiakaspalvelusta on eduksi, mutta tärkeintä on, että olet oikeanlainen persoona. Mikäli olet vastuuntuntoinen ja tuloshakuinen, osaat pitää langat käsissäsi ja luoda positiivista tunnelmaa, omaat ongelmienratkaisukykyä ja positiivisen asenteen, niin voit hyvinkin olla hakemamme henkilö. Hallitset myös tietokoneen käytön perustaidot (mm. Word, Excel).

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Merja Rauta puh. 0400 771 865.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus lauantaina 29.2.2020 mennessä osoitteeseen: merja.rauta@sm-mega.fi