Asiakasneuvottelija, ILTAVUORO he2

 

Perustamme nyt Megan KAMPIN toimiston iltavuoroon dynaamisen Alma Talent –digimyyntiryhmän ja haemme siihen innokkaita ja myyntihenkisiä

ASIAKASNEUVOTTELIJOITA

Tehtäväsi on markkinoida puhelimitse Alma Talentin monipuolisia digipalveluja niitä tarvitseville ammattilaisille. Tunnetuimpia brändejämme on Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan bisnesmaailmaan ja mahdollisuuden kehittää neuvottelutaitojasi aktiivisen ryhmän ja osaavien asiakkaiden parissa. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja menestyvälle myös etenemismahdollisuudet.

Voit olla nouseva kyky, joka etsii töitä opintojen ohelle tai jo kokeneempi telemarkkinointikonkari. Arvostamme myyntihenkisyyttä, ymmärrystä digimaailmasta ja halu oppia menestyväksi myyjäksi.  Annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Jos olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan – ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Työsuhde on osa-aikainen ja työaika on valitseminasi 3-6 päivänä viikossa ma–pe klo 16.10 – 20.40 ja la 11.00 – 17.00.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin myyntipäällikkö Merja Ketonen  puh. 045 7731 3601. Vapaamuotoiset hakemukset tiistaina 26.11.2019 mennessä: merja.ketonen@sm-mega.fi, otsikolla DIGIMYYNTIRYHMÄ, hakemus, oma nimi.