Asiakasneuvottelija, PÄIVÄVUORO

Haemme uusia ASIAKASNEUVOTTELIJOITA B2B- ja B2C-myyntiin

Haemme Lahden Megatiimiimme vahvistuksia: kokeneelle myynnin taitajalle tarjoamme haastavan työn, hyvät työvälineet, monipuoliset myyntiartikkelit sekä kilpailukykyisen palkan, mutta myös kannuksien hakijoille tarjoamme loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi! Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotteita, palveluita, näkyvyyttä tai esim. buukata tapaamisia asiantuntijoille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Tarjoamme siistiä sisätyötä, jossa saa käyttää sekä suuta että päätä. Megalla on myös positiivinen työilmapiiri, nykyaikaiset työvälineet ja kannustava palkkaus.  Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti.  Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Kokoaikaisille työntekijöille takaamme vähintään 9€/h takuutuntipalkan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Mahdollisuus myös etätyöhön/hybridiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marja Hugg, puh. 045 7731 3667. Voit lähettää myös alla olevan hakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.