Myyntipäällikkö, ILTAVUORO Hä2

Haemme Hämeenlinnan iltavuoroon myyntipäällikköä

Oletko myynnistä kiinnostunut ja mahdollisesti myyntikokemusta jo omaava? Opiskeletko merkonomiksi tai tradenomiksi paraikaa? Oletko verbaalisesti lahjakas ja tulet juttuun erilaisten ihmisten kanssa?

Haemme Hämeenlinnan iltavuoroon myyntipäällikköä, jonka toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset tehtävät aina myyntikoulutuksista rekrytointiin ja omaan myyntiin!

Pystyt työskentelemään tehtävässä koulun ohessa tai kokopäiväisesti kuitenkin niin, että työaikasi on ma-pe klo 16-21:00 välinen aika. Työvuoron pituus on vain 5 tuntia /per päivä, joten aikaa jää myös koululle ja/tai harrastuksille.

Työ vaatii pelisilmää, huumorintajua ja ajoittain nopeita liikkeitä, joten toivon, että olet aidosti kiinnostunut myynnistä ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti.

Myyntipäällikön tehtävä alkaa aluksi myyntijaksolla, jonka aikana sinusta koulutetaan huippumyyjä, jotta selviät tulevista haasteista.

Hämeenlinnan toimistolla myydään puhelimitse mm. liittojen jäsenyyksiä ja lehtiä. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.sm-mega.fi

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen janette.mansikkaharju@sm-mega.fi, sillä nopeat syövät hitaat!

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju, puh. 040 647 3920.