Asiakasneuvottelija, PÄIVÄVUORO

Palkkaamme uusia ASIAKASNEUVOTTELIJOITA Kampin toimistoomme. 

Tarjoamme vakituista päivätyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

Päivävuoroissamme työskennellään pääosin vakituisesti. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Toimipisteemme sijaitsee Kampissa hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten työmatkojen sujuvuudesta ei tarvitse huolehtia.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Merja Ketonen, puh. 045 7731 3601. Voit lähettää myös alla olevan hakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.