Myyntipäällikkö, ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS ra

Haemme nyt äitiysloman sijaiseksi Raahen toimistoomme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat osaavan ja tehokkaan myyjäryhmän menestyksestä kahdessa eri vuorossa, joten innostavaa tekemistä riittää aamusta iltaan (37,5h /vko). Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, motivointi ja rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät vaihtelevien myyntikampanjoiden parissa.  Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi.

Jos olet vastuuntuntoinen, valmis laittamaan itsesi peliin ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi, voit  olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa. Tärkeimpänä näemme kuitenkin asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä myynnissä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita.

Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti eikä sormesi mene suuhun tietotekniikan tai excel-kaavojen kanssa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja palkitsevan työn kannustavassa työympäristössä, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut.

Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös jatkossa.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 yhteyspäällikkö Maria Ranta puh. 044 434 7502.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV:si sunnuntaina 10.2.2019 mennessä maria.ranta@sm-mega.fi.

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!