Iltatiimin myyntipäällikkö jy

Iltatiimin osa-aikainen myyntipäällikkö

Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia esimieskokemusta ja kehittää myyntitaitoja. Työ on osa-aikaista ja sopii vaikkapa opiskelun oheen. Työaikasi on pääosin arki-iltaisin klo 16.00 – 21.00 sekä lauantaisin klo 10.00 – 15.00.

Vastaat noin 15 henkilöstä koostuvan nuorekkaan ja energisen myyntiryhmän rektytoinnista, koulutuksesta, myynnin ohjauksesta ja raportoinnista. Olet karismaattinen joukon johtaja osallistuen itse aktiivisesti myynityöhön.

 

Jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus menestyvästä (erityisesti puhelimitse tapahtuvasta) myynnistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellien työn sekä hyvät kehittymis-, etenemis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksesa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa  Marjaana Muranen puh. 040 703 8905.

Voimme tarvittaessa tehdä nopeitakin päätöksiä. Lähetä siis hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen heti – kuitenkin viimeistään 2.9.2018 osoitteeseen: marjaana.muranen@sm-mega.fi.