Asiakasneuvottelija, ILTAVUORO

Palkkaamme nyt uusia asiakasneuvottelijoita Lohjan toimistoomme iltavuoroon. 

Tarjoamme osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Työ sopii erittäin hyvin myös opiskelijoille. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät ”keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen. Maksamme takuupalkan 9€/h tai provision myyntituloksesi mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin myyntipäällikkö Daniel Nyman, puh. 045 7731 3849. Voit lähettää myös alla olevan hakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä.

(*) pakolliset kentät merkitty tähdellä.