KESÄTYÖ, iltavuoro

Jäitkö vaille kesätyötä?

Älä huoli, meillä on vielä muutamia paikkoja jäljellä loppukesäksi.

Meillä voit tienata hyvän pesämunan syksyn rientoihin tai vaikka lomamatkaa varten. Mahdollisuus jatkaa työskentelyä syksyllä opiskelujen ohella.

Tarjoamme palkitsevan myyntityön mukavassa työporukassa, laadukkaiden tuotteiden parissa sekä modernit ja helppokäyttöiset työvälineet. Mitä paremmin menestyt työssäsi, sitä paremmin myös tienaat. Keräät arvokasta työkokemusta, josta on varmasti hyötyä jatkossakin. Tehtävänäsi on markkinoida puhelimitse hyödyllisiä tuotteita tai palveluita tarkoin valikoiduille kohderyhmille.

Jos olet yli 16-vuotias, omaat sujuvan supliikin ja haluat menestyä voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten työmatkojen sujuvuudesta ei tarvitse huolehtia.

Voit työskennellä joko osa-aikaisena iltavuorossa ja valita itsellesi sopivat työillat menojesi mukaan (1-6 krt viikossa) arkisin klo 16.10-20.40 ja lauantaisin klo 11.00-17.00, joten Sinulle jää myös aikaa harrastuksiin tai vaikka auringon ottoon. Mahdollisuus jatkaa myös syksyllä esim. opiskelun ohella.

Lähetä alla oleva hakemus, niin olemme yhteydessä Sinuun!