Asiakasneuvottelija, PÄIVÄVUORO Ra1

Palkkaamme uusia asiakasneuvottelijoita Raahen toimistoon.

Voit työskennellä päivävuorossa taustastasi riippuen joko yritys- tai kuluttajamyynnissä.

Päivävuoroissamme työskennellään pääosin vakituisesti. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta luontevaa keskustelutaitoa, sujuvaa suomen kieltä, luotettavuutta, myyntihenkisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisesti ryhmässä. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävään yli 30 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme sinulle selkeän ja motivoivan palkkamallin, kykyjesi mukaan kasvavat ansiot, kannustavan työilmapiirin, esimiehen tuen sekä mukavat työajat. Turvaamme selustasi maksamalla päivittäisen takuupalkan, vaikkei tulosta aina tulisikaan. Toivomme toki, että olet halukas aidosti laittamaan itsesi likoon ja tienaamaan itsellesi kunnon tilin, joka maksetaan kaksi kertaa kuussa. Joka päivän päätteeksi tiedät, mitä olet ansainnut – emme sovella peruutusvaraa tai hankalia pisteytyksiä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Katriina Alatalo, puh. 045 7731 3636, raahe@sm-mega.fi. Voit lähettää myös alla olevan hakemuksen, niin olemme yhteydessä sinuun.