MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, iltatiimi ku

megakuva_paallikko2015

 

Haemme toimipisteeseemme Kuusankosken keskustaan

ILTATIIMIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia esimieskokemusta ja kehittää myyntitaitoja. Työ on osa-aikaista ja sopii vaikkapa opiskelun oheen. Työaikasi on pääosin arki-iltaisin klo 16.00-21.00 sekä lauantaisin klo 11.00-17.00.

Vastaat n. 10 henkilöstä koostuvan myyntiryhmän rekrytoinnista, koulutuksesta, myynnin ohjauksesta ja raportoinneista. Olet karismaattinen joukon johtaja osallistuen itse aktiivisesti myyntityöhön.

Jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus menestyvästä (erityisesti puhelimitse tapahtuvasta) myynnistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymis-, etenemis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Maksamme kiinteän pohjapalkan ja yksikön tulokseen sidotun tuloslisän.

Voimme tehdä tarvittaessa nopeitakin päätöksiä, joten lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen heti; kuitenkin viimeistään maanantaina 9.4.2018 osoitteeseen: merja.sallinen@sm-mega.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Sallinen, puh. 040 167 8380.