MYYNTIPÄÄLLIKKÖ ra

Haemme nyt äitiysloman sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit myyntitiimin esimiehenä vastaten toimiston tuloksesta ja siitä, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi. Työnkuvasi ja vastuualueesi ovat laajoja, joten sinulla tulee olla taitoa pitää useita lankoja käsissäsi. Tärkeimpänä tehtävänäsi on mm. myyjien rekrytointi, koulutus ja valmennus, työskentelyn- ja laadunvalvonta, sekä monipuoliset tehtävät myyntikampanjoiden parissa.

Jos olet vastuuntuntoinen ja intohimoinen työssäsi, sekä tiedät mitä myynnissä menestymiseen tarvitaan, käytät tietokonetta sujuvasti, osaat ilmaista itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti, voit olla etsimämme henkilö. Telemarkkinoinnin tunteminen on suuri etu ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttaa tehtävässä onnistumisessa. Aikasempaa työkokemusta tärkeämpänä näemme kuitenkin asenteesi ja persoonasi, sen että innostut ja innostat muita.

Maksamme kiinteän pohjapalkan ja yksikön tulokseen sidotun tuloslisän. Omalla myynnilläsi voit nostaa ansioitasi neljänä päivänä kuukaudessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä hyvät kehittymis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 14.00-16.00 yhteyspäällikkö Maria Ranta puh. 044 434 7502.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen perjantaina 29.9.2017 mennessä osoitteeseen: maria.ranta@sm-mega.fiToimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.