Puhelinmyyjä, PÄIVÄVUORO Yv1

Haemme nyt energisiä ja tulosnälkäisiä puhelinmyyjiä päivävuoroon.

Voit työskennellä päiväryhmässämme; ma-pe 8.30-16.00 joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti elämäntilanteesta riippuen.

Tehtävänäsi on jäsenhankinta/ammattijulkaisujen myynti niitä tarvitseville kuluttajille. Tarjoukset ovat hyviä ja tuotteet useimmiten asiakkaille entuudestaan tuttuja, mikä tekee onnistumisesta helppoa aloittajallekin.

Jos olet ahkera, motivoitunut, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja puhut sujuvasti suomea, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempi myynti- tai asiakaspalvelukokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja palkitsevan työn viihtyisässä työympäristössä luotettavan työnantajan palveluksessa, erinomaiset myyntiartikkelit, jatkuvan koulutuksen ja mahdollisuuden ansaita erittäin hyvin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ari-Pekka Jaakola, puh. 050 345 1815. Voit lähettää myös alla olevan hakemuksen, niin olemme yhteydessä sinuun.