MYYNTIPÄÄLLIKKÖ yv

megakuva_paallikko2015

 

Haemme nyt Ylivieskan toimistolle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit myyntitiimin esimiehenä vastaten toimiston tuloksesta ja siitä, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi. Työnkuvasi ja vastuualueesi ovat laajoja, joten sinulla tulee olla taitoa pitää useita lankoja käsissäsi. Tärkeimpinä tehtävinäsi on mm. myyjien rekrytointi, koulutus ja valmennus sekä työskentelyn- ja laadunvalvonta.

Jos olet vastuuntuntoinen ja intohimoinen työssäsi, sekä tiedät mitä myynnissä menestymiseen tarvitaan, käytät tietokonetta sujuvasti, osaat ilmaista itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti, voit olla etsimämme henkilö. Telemarkkinoinnin tunteminen on suuri etu ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttaa tehtävässä onnistumisessa. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä näemme kuitenkin asenteesi ja persoonasi, sen että innostut ja innostat muita.

Maksamme kiinteän pohjapalkan ja yksikön tulokseen sidotun tuloslisän. Lisäksi voit omalla myynnilläsi nostaa ansioitasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä hyvät kehittymis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Maria Ranta puh. 044 434 7502 arkisin klo 14.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen keskiviikkona 18.7.2018 mennessä osoitteeseen maria.ranta@sm-mega.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.