MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, iltavuoro he

Haemme nyt pääkonttoriimme Helsingin Kamppiin

ILTAVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit myyntitiimin esimiehenä vastaten iltavuoron tuloksesta ja siitä, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi. Työnkuvasi ja vastuualueesi ovat laajoja, joten sinulla tulee olla taitoa pitää useita lankoja käsissäsi. Tärkeimpinä tehtävinäsi on mm. myyjien rekrytointi, koulutus ja valmennus, työskentelyn- ja laadunvalvonta, sekä monipuoliset tehtävät myyntikampanjoiden parissa.

Jos olet vastuuntuntoinen ja intohimoinen työssäsi, sekä tiedät mitä myynnissä menestymiseen tarvitaan, käytät tietokonetta sujuvasti, osaat ilmaista itseäsi hyvin suullisesti ja kirjallisesti, voit olla etsimämme henkilö. Telemarkkinoinnin tunteminen on suuri etu ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttaa tehtävässä onnistumisessa. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä näemme kuitenkin asenteesi ja persoonasi, sen että innostut ja innostat muita.

Maksamme kiinteän pohjapalkan ja yksikön tulokseen sidotun tuloslisän. Lisäksi voit omalla myynnilläsi nostaa ansioitasi. Työaikasi on arkisin klo 15.45 – 21.00.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä hyvät kehittymis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Sabrina Saarva puh. 0400 520 781.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen torstaina 21.3.2019 mennessä osoitteeseen sabrina.saarva@sm-mega.fi.