Asiakasneuvottelijoita, PÄIVÄ- JA ILTAVUORO ke

UUSIA ASIAKASNEUVOTTELIJOITA

Haemme Keravan keskustaan Megatiimiimme vahvistuksia.

Kokeneelle myynnin taitajalle tarjoamme haastavan työn päivävuorossamme, hyvät työvälineet, monipuoliset myyntiartikkelit sekä kilpailukykyisen palkan, mutta myös kannuksien hakijoille tarjoamme loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi!

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä myös opiskelujen ohella tai toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät ”keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotteita, palveluita, näkyvyyttä tai esim. buukata tapaamisia asiantuntijoille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Tarjoamme siistiä sisätyötä, jossa saa käyttää sekä suuta että päätä. Megalla on positiivinen työilmapiiri, nykyaikaiset työvälineet ja kannustava palkkaus. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa. Parhailla myynnin ammattilaisilla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua Megalla myynnin esimiestehtäviin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Muranen, puh. 040 703 8905.