MYYNTIPÄÄLLIKKÖ HARJOITTELIJA, iltatiimi

megakuva_paallikko2015

 

Haemme toimipisteeseemme Jyväskylän keskustaan

ILTATIIMIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ HARJOITTELIJAA

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia esimieskokemusta ja kehittää myyntitaitoja. Työ on osa-aikaista ja sopii vaikkapa opiskelun oheen. Työaikasi on pääosin arki-iltaisin klo 16.00-21.00 sekä lauantaisin klo 11.00-17.00.

Vastaat n. 15 henkilöstä koostuvan, nuorekkaan ja energisen myyntiryhmän rekrytoinnista, koulutuksesta, myynnin ohjauksesta ja raportoinneista. Olet karismaattinen joukon johtaja osallistuen itse aktiivisesti myyntityöhön.

Jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus menestyvästä (erityisesti puhelimitse tapahtuvasta) myynnistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymis-, etenemis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjaana Muranen, puh. 040 703 8905.

Lähetä hakemuksesi sunnuntaina 18.2.2018 mennessä osoitteeseen: marjaana.muranen@sm-mega.fi