Asiakasneuvottelija, PÄIVÄTYÖ he

Haemme nyt Megan KAMPIN toimistolle yritysmyyntiin uusia innokkaita asiakasneuvottelijoita.

Tehtäväsi on markkinoida puhelimitse mm. Alma Talentin tuotteita ja palveluita niitä tarvitseville ammattilaisille. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja menestyvälle myös etenemismahdollisuudet Alma Talent -konsernissa.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Jos olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Maksamme myyntituloksiisi pohjautuvat provisiot tai takuutuntipalkan.

Työsuhde on vakituinen, työaika on ma-pe klo 8.30-16.00.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa tehtävästä antaa: myyntipäällikkö Pia Winqvist puh. 045 7731 3601.

Osoite: Urho Kekkosen katu 2 C, 3. krs., 00100 Helsinki