Myyntineuvottelija, PÄIVÄTYÖ

Haemme nyt viittä MYYNTINEUVOTTELIJAA 0100100-palveluiden B2B -myyntiin

Palkkaamme vastaperustettuun tiimiimme innostuneita ja sopivasti rahanahneita myyntineuvottelijoita. Tehtävänäsi on myydä puhelimitse näkyvyyttä 0100100-hakupalveluihin. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja kannustavan palkkauksen. Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti.

Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus vastaavan tyyppisestä työstä on eduksi. Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Kärkkäinen, puh. 045 7731 3752.