MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, päivävuoro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palkkaamme nyt aktiivisen MYYNTIPÄÄLLIKKÖN

johtamaan myyntitoimistoa Keravan keskustassa. Myyntipäällikkönä vastaat myyjien rekrytoinnista, perehdyttämisestä, valmentamisesta sekä tiimisi myynnin määrästä ja laadusta. Osallistut myyntityöhön hyvällä tuloksella myös itse.

Olet vastuuntuntoinen, energinen ja idearikas toimija. Sinulta löytyy kaupallista vainua ja omaat näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Telemarkkinoinnin tunteminen on etu. Osaat ilmaista itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti ja tietokoneen käyttösi on sujuvaa. Henkilönä olet ulospäin suuntautunut, aktiivinen ja myyntihenkinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Marjaana Muranen, puh. 040 703 8905.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 31.1.2018 osoitteeseen marjaana.muranen@sm-mega.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.