MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, iltavuoro

megakuva_paallikko2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomio Sinä myyntihenkinen, ekstrovertti analyytikko ja karismaattinen tulevaisuuden menestyjä!

Nyt on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa urapolkua; hankkia esimieskokemusta ja kehittää myyntitaitoja ympäristössä, jossa riittää monenlaisia projekteja, vaihtuvia tilanteita ja erilaisia ihmisiä. Opit hiomaan palasista tulosta tekevän kokonaisuuden, joka luo tyytyväisyyttä sekä itsellesi, työntekijöillesi että toimeksiantajille.

Haemme Hämeenlinnaan iltavuoroon

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Koulutat ja kannustat työtekijöitä jatkuvasti parempiin tuloksiin, luot positiivista ja menestyvää ilmapiiriä ja pidät samaan aikaan huolta, että yrityksen sääntöjä ja laatustandardeja noudatetaan tinkimättömästi. Olet luotettava ja esimerkillinen esimies osallistuen myös itse aktiivisesti myyntityöhön. Raportoit tulokset täsmällisesti ja analysoit niitä jatkuvasti keksien keinoja rakentaa kampanjoista aiempaakin menestyvämpiä.

Jos olet penaalin terävin kynä, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Aikaisempi kokemus esim. lehti- tai sähkömyynnistä on eduksi.

Työaikasi on pääosin iltaisin 16.00-21.00, joten voit työskennellä myös esim. opiskelujen ohessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet ja tilaisuuden hyviin ansioihin menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Raine Määttänen, puh. 040 546 4712. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sunnuntaina 16.10.2016 mennessä osoitteeseen: raine.maattanen@sm-mega.fi