Asiakasneuvottelija, KOKOPÄIVÄTYÖ

Haemme nyt Megan KUUSANKOSKEN toimistolle Talentum Pro-myyntitiimiin

innokkaita ja kehityskelpoisia

ASIAKASNEUVOTTELIJOITA

Kuulut 10 henkilön tiimiin ja tehtäväsi on markkinoida puhelimitse Alma Talentin ammattikirjallisuutta ja palveluita niitä tarvitseville ammattilaisille: ekonomeille, insinööreille, juristeille, lääkäreille sekä it- ja markkinointialan osaajille.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan bisnesmaailmaan ja pääset kehittämään neuvottelutaitojasi aktiiviseen ryhmän ja osaavien asiakkaiden parissa. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja menestyvälle myös hyvät etenemismahdollisuudet.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Jos olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Työsuhde on vakituinen, työaika on ma-pe klo 8.30-16.00.

Lisätietoa tehtävästä antava myyntipäällikkö Arto Forsström, gsm 045 7731 3739.