Myyntineuvottelija, KOKOPÄIVÄTYÖ

Haemme nyt Megan KAMPIN toimistolle Alma Talent -myyntitiimiin sekä muihin vastaaviin projekteihin innokkaita ja kehityskelpoisia

MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Tehtävänäsi on markkinoida puhelimitse mm. Alma Talentin tuotteita ja palveluita niitä tarvitseville ammattilaisille: ekonomeille, insinööreille, juristeille, lääkäreille sekä it- ja markkinointialan osaajille. Myyntitiimi toimii tiiviissä yhteistyössä Alma Talentin myynnin johdon, tuotekehityksen ja sisällöntuotannon kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia markkinointitapoja ja kehittämään tuotteitamme asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan bisnesmaailmaan ja mahdollisuuden kehittää neuvottelutaitojasi aktiiviseen ryhmän ja osaavien asiakkaiden parissa. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin, nykyaikaiset työvälineet ja menestyvälle myös etenemismahdollisuudet Alma Media -konsernissa.

Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Jos olet aktiivinen, sinnikäs ja aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Maksamme Alma Talent -myyntitiimiin valituille myyntineuvottelijoille pohjapalkkana 10€/h ja tämän lisäksi myyntituloksiisi pohjautuvat provisiot. Työsuhde on vakituinen, työaika on ma–pe klo 8.30–16.00.

Lisätietoa tehtävästä antaa: aluejohtaja Sabrina Saarva, puh. 0400 520 781.

Lähetä hakemuksesi ke 21.9.2016 mennessä osoitteeseen: sabrina.saarva@sm-mega.fi, otsikolla MYYNTITIIMI, hakemus, oma nimi.

 

Työpaikan  osoite: Urho Kekkosen katu 2 C, 3. krs., 00100 Helsinki