MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, päivävuoro

megakuva_paallikko2015

 

Haemme nyt HELSINGIN TOIMISTON päivävuoroon MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

johtamaan 15-paikkaista myyntitoimistoa Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa. Toimistolla myydään emoyhtiömme Talentumin arvostettuja ammattilehtiä, kuten Faktaa, Markkinointi&Mainontaa, Tekniikka&Taloutta ja Mikrobittiä muiden toimeksiantojen ohella.

Pääkonttorimme myyntipäällikkönä vastaat myyjien rekrytoinnista, perehdyttämisestä sekä valmentamisesta ja osallistut myyntikampanjoiden koko elinkaareen suunnittelusta raportointiin. Osaat myydä hyvällä tuloksella myös itse. Valvot, että yrityksen sääntöjä ja laatustandardeja noudatetaan tinkimättömästi.

Olet vastuuntuntoinen, energinen ja idearikas toimija. Sinulta löytyy kaupallista vainua ja omaat näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Telemarkkinoinnin tunteminen on etu. Osaat ilmaista itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti. Käytät tietokonetta sujuvasti. Henkilönä olet ulospäin suuntautunut, aktiivinen ja myyntihenkinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymis- ja ansaintamahdollisuudet menestyvän työnantajan palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Joni Haverinen puh. 040 554 8979 ke 29.7. klo 12.00-15.00 ja aluejohtaja Sabrina Saarva puh. 0400 520 781 ke 5.8. klo 12.00-15.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.8.2015 mennessä osoitteeseen joni.haverinen@sm-mega.fi.