Yhteyspäällikkö

Haemme nyt avaintehtävään

YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on monipuolinen. Vastaat nimetyistä asiakkuuksista ja myyntitoimistoista toimien linkkinä toimeksiantajiemme ja myyntitoimistojemme välillä. Olet mukana asiakkaidemme markkinointitoimenpiteiden ja myyntikampanjoiden rakentamisessa ja suunnittelussa ja johdat projekteja omissa myyntitoimistoissasi.

Teet tiivistä yhteistyötä omien toimipisteidesi myyntipäälliköiden kanssa myyntikampanjoiden hiomisessa ja toimeenpanossa. Opit tuntemaan toimeksiantajiemme liiketoimintaa ja hyödyntämään myyntihenkilöstömme ammattitaitoa. Yhdistämällä nämä tehokkaasti pystyt omalla työlläsi tuottamaan asiakkaillesi ja henkilöstöllesi välittömästi näkyviä tuloksia.

Olet yhteistyökykyinen, energinen ja idearikas toimija. Sinulta löytyy bisnesälyä ja halua tehdä tulosta.  Viihdyt vaihtuvissa tilanteissa, osaat organisoida ja tehdä päätöksiä. Koulutustaustasi on kaupallinen ja omaat näyttöjä menestyksekkäästä myynnistä ja markkinoinnista. Telemarkkinoinnin tunteminen joko myyjän tai toimeksiantajan roolissa on iso etu. Osaat ilmaista itseäsi hyvin sekä kirjallisesti että suullisesti ja olet valmis matkustamaan eri paikkakunnilla sijaitseville toimistoillesi. Työpäivät saattavat joskus venyä, mutta vastaavasti joustavat toisinkin päin. Englannin ja ruotsin kielen taidoista on hyötyä. Henkilönä olet ulospäin suuntautunut, aktiivinen ja myyntihenkinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet ja palkan menestyvän työnantajan palveluksessa. Toimipaikkasi voi olla Lahti, Hyvinkää tai Helsinki.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Joni Haverinen puh. 040 554 8979, varmimmin to 2.4.2015 ja ti 7.4.2015 klo 13.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 12.4.2015 mennessä osoitteeseen joni.haverinen@sm-mega.fi.