MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, iltavuoro Hä2

Haemme Hämeenlinnan toimistoomme 

ILTAVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Vastaat nuorekkaan ja tehokkaan myyjäryhmän menestyksestä iltavuorossa. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, motivointi ja rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät vaihtelevien myyntikampanjoiden parissa. Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi.

Jos olet vastuuntuntoinen ja valmis laittamaan itsesi peliin, voit olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa. Tärkeimpänä näemme kuitenkin asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä myynnissä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita. Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti!

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja palkitsevan työn kannustavassa työympäristössä, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut. Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös jatkossa.

Iltavuorossa työskentelee pääasiassa opiskelijoita, sekä osa-aikaisia eläkeläisiä, joten työssä vaaditaan, että tulet juttuun kaikenikäisten ihmisten kanssa. Työaika ma-pe klo 16-21:00, joten työ sopii myös opiskelijalle!

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju, puh. 040 647 3920.  

Lähetä hakemus sekä CV:si sunnuntaina 12.2.2023 mennessä janette.mansikkaharju@sm-mega.fi  

Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!