Asiakasneuvottelija, PÄIVÄ- JA ILTAVUORO ke

Oletko Megatiimimme uusi jäsen?

Haemme uusiin kampanjoihin asiakasneuvottelijoita. Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavat työajat + kannustavan palkkauksen.

Päivävuoroissamme työskennellään pääosin kokoaikaisesti. Monet myyjistä ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt vuosia, useiden jo yli 10 vuotta.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-5 työiltaa viikossa. Moni tekee iltatyötä opiskelujen ohessa, mutta myös toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua. Useat iltatyöntekijät ovat viihtyneet meillä jo vuosia, mutta monet myös työskentelevät ”keikkaluontoisesti”, tehden pätkän silloin tällöin.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä vähintään 16-vuoden ikää. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen.

Soita tai lähetä s-postia!

Lisätietoja tehtävästä antaa päivävuoron osalta Ilkka Laine ja iltavuorosta William Freyermuth, puh. 045 7731 3723, kerava@sm-mega.fi